Minositett logo 1

kamara 300

 

oxford idegennyelvi könyvesbolt

miert tanuljunk nyelveket

gyori-nap

revita

EYCI

hogastjob.com

vidanet logo 2016 kicsi

speedfit

Lions 300

Címlap
Nyelvtanfolyamok PDF Nyomtatás E-mail

A Hatos és Társa Nyelviskola a kezdőtől a felsőfokig minden szinten általános tanfolyamokkal várja a hallgatóit. A német és angol mellett az olasz, a francia, a spanyol és az orosz nyelvi kurzusokon munka és a tanulás mellett is részt vehet bárki, hiszen hétköznaponként délután, illetve szombatonként a délelőtti órákban a legkülönbözőbb időpontokban folyik az oktatás.

A tanfolyamok helyszínei könnyen megközelíthetőek: Győr belvárosában, a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakközépiskolában, valamint a nyelviskola irodáiban (Szent István út 10., Szent István út 11., Munkácsy út 1-5., Aradi vértanúk útja 20.) várjuk az érdeklődőket.
A tanfolyamra jelentkezés előtt célszerű kitölteni az online szintfelmérő tesztet, hogy hallgatóink a nyelvtudásuknak megfelelő csoportba kerüljenek.

A nyelvvizsgákra készülőknek a siker érdekében nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamokat és tréningeket szervezünk. Angolból az ECL, EURO és TársalKODÓ, németből az előbbieken kívül az ÖSD nyelvvizsgára készítünk fel.

gb-1 Angol

Általános tanfolyamainkra várjuk azokat, akik még csak most ismerkednek az angol nyelvvel, de azokat is, akik már haladó szinten kommunikálnak angolul.

Általános kurzusaink mellett a sikeres nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokat és tréningeket (ECL, EURO, TársalKODÓ) is szervezünk.

 
de-1 Német

Általános tanfolyamainkra várjuk azokat, akik még csak most ismerkednek a német nyelvvel, de azokat is, akik már haladó szinten kommunikálnak németül.

Általános kurzusaink mellett a sikeres nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokat és tréningeket (ÖSD, ECL, EURO, TársalKODÓ) is szervezünk.

 
fr-1 Francia

Kínálatunk a kezdő szinttől a felsőfokig terjed. Igény szerint speciális készségfejlesztő tanfolyamok várják az érdeklődőket (nyelvtani rendszerező, szinten tartó, társalgás.

Egyéni és kiscsoportos formában gazdasági nyelvoktatást is vállalunk.)

Magántanulóként bármely időpontban kezdheti nálunk a francia nyelv tanulását, de kiscsoportos tanfolyamaink is folyamatosan indulnak.

 
it-1 Olasz

Nyelvtanfolyami kínálatunk a kezdő szinttől a felsőfokig terjed normál és kiscsoportos formában. Igény szerint speciális készségfejlesztő tanfolyamok várják az érdeklődőket (nyelvtani rendszerező, szinten tartó, társalgási, újrakezdő), akár magántanulóként is.

Egyéni és kiscsoportos formában szakmai nyelv (közgazdasági, idegenforgalmi és üzleti) csoportokat is indítunk olasz nyelvből.

 
es-1 Spanyol
Kínálatunk a kezdő szinttől a felsőfokig terjed normál és kiscsoportos formában. Igény szerint speciális készségfejlesztő tanfolyamok várják az érdeklődőket (nyelvtani rendszerező, szinten tartó, társalgás, gazdasági nyelv) egyéni és kiscsoportos formában.
 
ru-1 Orosz

Nyelviskolánkban 3 évvel ezelőtt kezdtük meg az orosz nyelv oktatását, 30 órás kurzusokon, a Ság za Ságom című könyvet tanítjuk.

Egyénileg és kis csoportban gazdasági nyelvoktatást is vállalunk. Lakossági kurzusainkon kezdő és középhaladó szinteken tanítunk kiscsoportos formában.

 

Kirendeltségek

Nyelvtanfolyam Mosonmagyaróvár

fb movar

Nyelvtanfolyam Csorna

fb movar

 

Információk

Facebook icon.svg
Hatos és Társa Nyelviskola - Győr; 9021 Győr, Szent István u. 7.; Telefon/Fax: 96 / 529-483; Német: 30 / 986-2800; Angol: 30 / 254-8521