Minositett logo 1

kamara 300

 

oxford idegennyelvi könyvesbolt

miert tanuljunk nyelveket

gyori-nap

revita

EYCI

hogastjob.com

vidanet logo 2016 kicsi

speedfit

Lions 300

Címlap Gyermekkurzusok
Gyermekkurzusok PDF Nyomtatás E-mail

Nyelviskolánk a felnőttképzés mellett fontosnak tartja a jövő generációjának nyelvi oktatását is. Célcsoportunk a 6-14 éves korosztály, az iskolásoknak angol és német nyelvű nyelvtanfolyamokat és táborokat szervezünk. Az oktatást általában kis létszámú (4-6 fős) csoportokban végezzük, ahol diákokat életkor és nyelvtudási szint alapján csoportosítjuk. A képzések ideje általában szombat délelőtt, a tanfolyamokat otthonos környezetben, sok játékos feladattal színesítve tartjuk. Az angolt tanulóknál a Reward illetve a Project, a német nyelvvel ismerkedőknél a Tamburin és a Planet tankönyvekből tanulunk.

Happy Kid-program
Iskolánk a nyelvtanulás szempontjából a lehető legszélesebb réteget célozza meg, ami főként a középiskolásokra, a felsőoktatásban résztvevőkre és a munka mellett tanulókra fókuszál. A 6-14 éves korosztály esetében nyelvi táboroztatással veszünk részt képzésükben. A szülők részéről azonban folyamatos igényként jelentkezett, hogy dolgozzunk ki az óvodásoknak is nyelvtanulást elősegítő oktatási tervet. 2008-ban az igényekre reagálva a Hatos és Társa Nyelviskola tanárai kidolgozták a Happy Kid elnevezésű programot, amely ötvözi a legújabb és leghatékonyabb nemzetközi irányvonalakat tanáraink évtizedes tapasztalataival. A munka a 3-6 éves korosztály számára egy német és egy angol nyelvű munkatankönyv összeállításával indult. A kiadványokat tapasztalt, jól felkészült tanáraink állították össze, messzemenően figyelembe véve a korosztály életkori sajátosságait. A játékos, beszédközpontú idegen nyelvtanítás módszerére alapozó tananyagot első ízben 2008 nyarán próbáltuk ki egy nyolcfős gyermektársaságon, ősztől pedig egy óvodás kontrollcsoport segítségével folyamatosan teszteljük a tananyagot.

 

Kirendeltségek

Nyelvtanfolyam Mosonmagyaróvár

fb movar

Nyelvtanfolyam Csorna

fb movar

 

Információk

Facebook icon.svg
Hatos és Társa Nyelviskola - Győr; 9021 Győr, Szent István u. 7.; Telefon/Fax: 96 / 529-483; Német: 30 / 986-2800; Angol: 30 / 254-8521