Minositett logo 1

kamara 300

 

oxford idegennyelvi könyvesbolt

miert tanuljunk nyelveket

gyori-nap

revita

EYCI

hogastjob.com

vidanet logo 2016 kicsi

speedfit

Lions 300

Címlap
Információk tanároknak


Adatvédelmi tájékoztató PDF Nyomtatás E-mail

Adatvédelmi tájékoztató

 
Teremfoglalás PDF Nyomtatás E-mail

 A teremfoglalás rendszerhez hozzáférés igénylése e-mail cím és jelszó megadásával a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen lehetséges!

A teremfoglalás oldal itt érhető el: http://www.hatos.hu/ttb

Használati útmutató (.pdf) -->

Elektronikus elszámolási rendszer (.pdf) -->

 
Szent István út 11 fűtés PDF Nyomtatás E-mail

A Szent István út 11 sz. alatti oktatási helyszín fűtési rendszere felújításra került, ezzel kapcsolatban lenne kérésünk hozzátok.

  • A kazánt ne állítgassátok, kapcsolgassátok, és ezt a tanítványoknak se engedjétek.
  • A rádiós termosztát az udvari terembe került elhelyezésre. Kérjük, hogy a termosztátot ne vigyétek át másik terembe.
  • A radiátorokon a csapok szelepekre lettek cserélve, ezáltal szabályozhatók a radiátorok. Amennyiben szükséges, lehet állítani a radiátor szelepeken, de kérjük, hogy lehetőleg az óra végén legyen visszaállítva az eredeti állásba a szelep.

Amennyiben a fűtéssel kapcsolatban bármi rendelleneset tapasztaltok, azt jelezzétek az irodában, és majd mi gondoskodunk a hiba elhárításáról.

 
CD lejátszók PDF Nyomtatás E-mail

A nyelviskola cd lejátszóit ellenőriztük és újra nyilvántartásba vettük. Továbbá az oktatási helyszínekre (Szent I. u. 10., Szent I u. 11., Aradi u. 20., Munkácsy u. 1-5.) minden tanterembe telepítettünk lejátszókat.

Kérünk minden kollégát, hogy ezeket az eszközöket ne vigyétek el a helyszínekről, ha esetlegesen meghibásodik valamelyik, azt jelezzétek az irodában és cseréljük, illetve gondoskodunk a javításról.

A Jedlik tanáriban a szekrényben elhelyezett lejátszókat kérjük, hogy a Jedlikben használjátok, amennyiben mégis valahova ki kell vinni az eszközt, azt jelezzétek az irodában. A meghibásodást szintén az irodában jelezzétek.

Ezen kívül minden kollégát kérünk, akinél céges magnó van, hogy hozza be az irodába ellenőrzésre és nyilvántartásba vételre. Továbbá amennyiben cégnél nyelviskolai lejátszót használtok, azt az oktatás befejezését követően hozzátok be az irodába.

 
Szakmai nyelvkönyvek PDF Nyomtatás E-mail

- A Hatos és Társa Nyelviskola saját fejlesztése

Saját fejlesztésű szaknyelvi könyveink átfogóan foglalkoznak a logisztika ill. a minőségbiztosítás legfontosabb szakterüleiteivel, valamint külön-külön fejezetek adnak segítséget az üzleti levelezéshez, telefonáláshoz, protokollíráshoz.

 Az utolsó fejezetben szövegértési feladatok találhatók: a hosszabb és átfogó szövegek olvasása és értelmezése a globális, szelektív és részletes értést fejlesztik. Könyveinket mindazoknak ajánljuk, akik szakmai ismereteiket német/angol nyelven szeretnék bővíteni illetve tanulmányaik vagy munkájuk során hatékonyabban szeretnének boldogulni.


Német nyelvű szaknyelvi könyvek:
  • Fachsprache Logistik
  • Fachsprache Qualitätssicherung
Angol nyelvű szaknyelvi könyveink:
  • Logistic
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2

Kirendeltségek

Nyelvtanfolyam Mosonmagyaróvár

fb movar

Nyelvtanfolyam Csorna

fb movar

 

Információk

Facebook icon.svg
Hatos és Társa Nyelviskola - Győr; 9021 Győr, Szent István u. 7.; Telefon/Fax: 96 / 529-483; Német: 30 / 986-2800; Angol: 30 / 254-8521