Minositett logo 1

kamara 300

 

oxford idegennyelvi könyvesbolt

miert tanuljunk nyelveket

gyori-nap

revita

EYCI

hogastjob.com

vidanet logo 2016 kicsi

speedfit

Lions 300

Címlap
GazdálKODÓ szaknyelvi vizsgák PDF Nyomtatás E-mail

Gazdálkodó nyelvvizsga
 
Akkreditált vizsganyelvek: angol, német (B1,B2,C1 szint/A,B,C)
Szakirány: idegenforgalmi, üzleti

Általános információk a GazdálKODÓ nyelvvizsgáról

A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) a Kodolányi János Főiskola Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett gazdálKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult. A vizsgarendszer gazdasági szaknyelvi, kétnyelvű vizsgarendszer, amely alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből. A vizsga két profillal választható: üzleti vagy idegenforgalmi.  Az egyes szintek és az azokon elvárt készségek és nyelvismeret meghatározásakor a vizsgarendszer az Európa Tanács ajánlásait vette figyelembe.


 EGYNYELVŰ gazdálKODÓ vizsgarendszer

Örömmel értesítjük leendő vizsgázóinkat, hogy az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgát Akkreditáló Testülete (NYAT) 2014. december 1-jén akkreditálta az EGYNYELVŰ gazdálKODÓ gazdasági szaknyelvi vizsgarendszert.

Ezáltal a KJF Nyelvvizsgaközpont államilag elismert gazdasági szaknyelvi egynyelvű és kétnyelvű nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult.

A vizsgarendszer gazdasági szaknyelvi egynyelvű vizsgarendszer, amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon (idegenforgalmi vagy üzleti profil) méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből.

Az egynyelvű és kétnyelvű vizsga összehasonlításáról itt olvashat.

Gazdálkodó vizsga felépítése
alapfok-egynyelvű
középfok-egynyelvű

felsőfok-egynyelvű

Gazdálkodó nyelvvizsga információk
gyakori kérdések

Gazdálkodó vizsgaszabályzat
Vizsgaszabályzat

Vizsgaidőpontok:
Vizsgaidőpontok

Gazdálkodó vizsgára jelentkezés (személyesen, Győr Szent István u. 7): 
jelentkezési lap 

Gazdálkodó nyomtatványok (felülvizsgálat, halasztás, vizsgalemondás, dolgozat megtekintés …) 
nyomtatványok 

Gazdálkodó eredmények ( vizsgát követő 30 napon belül): 
eredmények 

Gazdálkodó vizsgadíjak 
vizsgadíjak 

Gazdálkodó esélyegyenlőség

A jelentkezéskor a jelöltnek jeleznie, ill. kérelmeznie kell, ha bármely fogyatékossága miatt (mozgáskorlátozott, hallássérült, látássérült, stb.) valamely vizsgarészen a fogyatékosság függvényében a megfelelő körülmények biztosítását kéri. A kérelemhez a fogyatékosság igazolásáról szóló orvosi igazolást vagy szakértői véleményt mellékelni kell. A kérelmet egyrészt a jelentkezési laphoz csatolva az adott vizsgahelyre, másrészt a jelentkezési lap másolatával együtt a Nyelvvizsgaközpontba is el kell juttatni. A kérelmeket a Nyelvvizsgaközpont szakmai vezetője bírálja el, a különleges körülmény biztosításáról mind a kérelmezőt, mind az adott vizsgahely vezetőjét írásban értesíti.

Vizsgaközpont:
KJF Nyelvvizsgaközpont
8000 Székesfehérvár, Irányi Dániel u. 4.

Vizsgahely:
Hatos és Társa Nyelviskola Kft.
9021 Győr, Szent István u. 7.

A Hatos és Társa Nyelviskola a GazdálKODÓ vizsgarendszer bejelentett vizsgahelye.

A nyelvvizsgákra a Hatos és Társa Nyelviskola tanárai felkészítő tanfolyamokat tartanak. Az aktuálisan induló tanfolyamainkról az aktuális menüponton belül tájékozódhat.


 

Kirendeltségek

Nyelvtanfolyam Mosonmagyaróvár

fb movar

Nyelvtanfolyam Csorna

fb movar

 

Információk

Facebook icon.svg
Hatos és Társa Nyelviskola - Győr; 9021 Győr, Szent István u. 7.; Telefon/Fax: 96 / 529-483; Német: 30 / 986-2800; Angol: 30 / 254-8521