Minositett logo 1

kamara 300

 

oxford idegennyelvi könyvesbolt

miert tanuljunk nyelveket

gyori-nap

revita

EYCI

hogastjob.com

vidanet logo 2016 kicsi

speedfit

Lions 300

Címlap
EUROEXAM PDF Nyomtatás E-mail

Akkreditált vizsganyelvek: angol, német (B1,B2,C1 szint/A,B,C/ egy- vagy kétnyelvű)

Általános információk a EUROEXAM nyelvvizsgáról

A vizsga pontos helyszínéről és időpontjáról külön értesítést nem küldünk, ezekről kizárólag mindenki az online fiókjában tájékozódhat legkorábban a vizsga előtt 10 nappal.
Bővebb információ itt.

Akkreditált nemzetközi angol és német nyelvvizsga az Euroexamtól

Már több mint 65 ezren választották...

Az Euroexam - a felvételitől a diplomán át - mindenütt érvényes, államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt, valamint angol és német nyelvű nemzetközi oklevelet ad, így természetesen elfogadják álláskeresésnél is. Magas elismertsége megteremti számodra azt a szabadságot, amellyel bármely területen érvényesülhetsz...

 Az Euroexam angol és német nyelvvizsga egyesíti mindazt, amit a vizsgázók és a vizsgát elfogadók ma elvárnak. Minden feladata az Európa Tanács "Európai Nyelvi Keretrendszerére" épül. Ez pedig garanciát jelent mind a valódi nyelvtudásra, mind a használható, valódi papírra.

Az Euroexam sikerét jelzi, hogy már 2002-ben elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európai Nyelvi Díjat, és a növekvő nemzetközi érdeklődésnek köszönhetően a több mint 40 hazai vizsgahely mellett már a világ 35 országában van jelen.

Az Euroexam nyelvvizsgák angol és német nyelvből, egy- és kétnyelvű változatban is letehetők. Jelentkezéskor te döntheted el, hogy a Közvetítés vizsgarész nélküli, egynyelvű államilag elismert bizonyítványt adó változatot, vagy a teljes, kétnyelvű vizsgaváltozatot akarod letenni. Az egy- és kétnyelvű vizsgáról részletesen itt olvashatsz. 

Az Euroexam vizsgákon a komplex vizsga mellett jelentkezhetsz külön szóbeli vagy írásbeli vizsgára is. Hasonlóan, ha a teljes (szóbelit és írásbelit is tartalmazó) komplex vizsgád sikertelen lenne, az írásbeli illetve a szóbeli vizsgarészek külön ismétlésére is van mód.

Olvass bele mások tapasztalataiba az Euroexam nyelvvizsga-fórum oldalon és tedd fel saját kérdéseidet! Az Euroexam olyan vizsgarendszer, ahol szinte minden elképzelhető segítséget megkapsz a felkészüléshez. Nyelvtanfolyam ajánlónk mellett a Hirdetőtábla rovatban magántanárokkal veheted fel a kapcsolatot, ha pedig önállóan szeretnél készülni akkor a honlapon gyakorlófeladatok, próbavizsga anyagok mellett csatlakozhatsz az Euroexam online felkészítő tanfolyamához is.

Az Euroexam olyan vizsga, amely után nemcsak a bizonyítványt, de a tudást is garantáltan használhatod.

Vizsgaidőpontok:

http://www.euroexam.org/vizsgaidopontok

EUROEXAM vizsga felépítése:

http://www.euroexam.org/jelentkezem/nyelvvizsga-menete

EUROEXAM nyelvvizsga információk:

http://www.euroexam.org/gyakori-kerdesek

EUROEXAM vizsgaszabályzat:

http://www.euroexam.org/jelentkezem/vizsgaszabalyzat

EUROEXAM vizsgára jelentkezés (on-line vagy személyesen, Győr Szent István u. 7):

http://www.euroexam.org/jelentkezem/online-jelentkezes

http://www.euroexam.org/jelentkezem/jelentkezesi-lap-es-fizetesi-informaciok

EUROEXAM nyomtatványok (felülvizsgálat, dolgozat megtekintés):

http://www.euroexam.org/levizsgaztam/vizsgamegtekintes

 

EUROEXAM eredmények (vizsgát követő 30 napon belül):

http://www.euroexam.org/levizsgaztam/vizsgaeredmeny-ertelmezese

EUROEXAM vizsgadíjak:

http://www.euroexam.org/vizsgadijak

EUROEXAM esélyegyenlőség:

A fogyatékosság fajtájától és súlyosságától függően egyszerűsített vizsgák letételére lehetőség van, azonban a Vizsgaközpont minden esetet egyedileg bírál el. Az egyedi elbírálás feltételeiről a Vizsgaközpont a jelentkezést követő 5 munkanapon belül a vizsgázót tájékoztatja.

A jelentkezést és a vizsgát követően a Vizsgaközpont tudomására hozott fogyatékosságot, vagy egyéb, a vizsgázó teljesítményét befolyásoló körülményt, a vizsgaszervezés és az értékelés során nem tudunk figyelembe venni.

A fogyatékosság figyelembevételéhez a jelentkezési lappal együtt leadott három hónapnál nem régebbi orvosi igazolás, vagy szakvélemény szükséges. A három hónapnál nem régebbi igazolás alól kivételt képez az az eset, amennyiben az orvosi igazolás, vagy szakvélemény végleges fogyatékosságról, vagy maradandó állapotról szól. Diszlexia, diszgráfia esetében kivétel a három hónapnál nem régebbi igazolás alól az a szakvélemény, mely a vizsgázó 14. életévét követően készült.

Vizsgaközpont:
EUROEXAM VIZSGAKÖZPONT
1012 Budapest Tábor u. 5.
Telefon/fax: 06 1 797 1366
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Vizsgahely:
Hatos és Társa Nyelviskola Kft.
9021 Győr, Szent István u. 7.

A nyelvvizsgákra a Hatos és Társa Nyelviskola tanárai felkészítő tanfolyamokat tartanak. Az aktuálisan induló tanfolyamainkról az aktuális menüponton belül tájékozódhat.


 

Kirendeltségek

Nyelvtanfolyam Mosonmagyaróvár

fb movar

Nyelvtanfolyam Csorna

fb movar

 

Információk

Facebook icon.svg
Hatos és Társa Nyelviskola - Győr; 9021 Győr, Szent István u. 7.; Telefon/Fax: 96 / 529-483; Német: 30 / 986-2800; Angol: 30 / 254-8521