oxford idegennyelvi könyvesbolt

miert tanuljunk nyelveket

gyori-nap

revita

EYCI

hogastjob.com

vidanet logo

Címlap Tanároknak
Teremfoglalás PDF Nyomtatás E-mail

 

A teremfoglalás rendszerhez hozzáférés igénylése e-mail cím és jelszó megadásával a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen lehetséges!

A teremfoglalás oldal itt érhető el: http://www.hatos.hu/ttb

Használati útmutató (.pdf) -->

 
Szent István út 11 fűtés PDF Nyomtatás E-mail

A Szent István út 11 sz. alatti oktatási helyszín fűtési rendszere felújításra került, ezzel kapcsolatban lenne kérésünk hozzátok.

 • A kazánt ne állítgassátok, kapcsolgassátok, és ezt a tanítványoknak se engedjétek.
 • A rádiós termosztát az udvari terembe került elhelyezésre. Kérjük, hogy a termosztátot ne vigyétek át másik terembe.
 • A radiátorokon a csapok szelepekre lettek cserélve, ezáltal szabályozhatók a radiátorok. Amennyiben szükséges, lehet állítani a radiátor szelepeken, de kérjük, hogy lehetőleg az óra végén legyen visszaállítva az eredeti állásba a szelep.

Amennyiben a fűtéssel kapcsolatban bármi rendelleneset tapasztaltok, azt jelezzétek az irodában, és majd mi gondoskodunk a hiba elhárításáról.

 
CD lejátszók PDF Nyomtatás E-mail

A nyelviskola cd lejátszóit ellenőriztük és újra nyilvántartásba vettük. Továbbá az oktatási helyszínekre (Szent I. u. 10., Szent I u. 11., Aradi u. 20., Munkácsy u. 1-5.) minden tanterembe telepítettünk lejátszókat.

Kérünk minden kollégát, hogy ezeket az eszközöket ne vigyétek el a helyszínekről, ha esetlegesen meghibásodik valamelyik, azt jelezzétek az irodában és cseréljük, illetve gondoskodunk a javításról.

A Jedlik tanáriban a szekrényben elhelyezett lejátszókat kérjük, hogy a Jedlikben használjátok, amennyiben mégis valahova ki kell vinni az eszközt, azt jelezzétek az irodában. A meghibásodást szintén az irodában jelezzétek.

Ezen kívül minden kollégát kérünk, akinél céges magnó van, hogy hozza be az irodába ellenőrzésre és nyilvántartásba vételre. Továbbá amennyiben cégnél nyelviskolai lejátszót használtok, azt az oktatás befejezését követően hozzátok be az irodába.

 
Oktatási helyszínek PDF Nyomtatás E-mail

A jövőben szeretnénk racionalizálni a tanfolyamok és tanórák termeit, ezért a következőket kérjük, hogy tartsátok be:

 • Egyéni vagy kiscsoportos órákat a Jedlik Középiskolában nem tarthattok, ehhez a következő helyszíneket használhatjátok:
  - Szent István út 11.
  - Szent István út 10.
  - Aradi út 20.
  - Munkácsy út 1-5.
 • Minden oktatási helyszínen minden teremben találtok terembeosztási táblázatot. Erre írjátok ki magatokat, mitől meddig tartanak az órák.
 • Nagyon fontos: csak az a tanár tarthat az adott teremben órát, aki kiírta magát a terembeosztási lapra. Ezért a most futó tanfolyamaitokat is írjátok ki a félreértések elkerülése miatt.
 • Ha rugalmas időbeosztású a tanfolyam, minden héten más napon, más időben kezdődik, ezt szintén tüntessétek fel a terembeosztási lapra.
 • Ha nincs termetek egy adott órához, forduljatok Várvári Gáborhoz, ő keres termet és tájékoztat benneteket. De kérjük, hogy időben jelezzétek, ha teremre van szükségetek, legalább egy nappal az aktuális óra előtt.
 • Ha új tanfolyamotok indul, a napló felvételekor jelezzétek, hol tartjátok az órát, ill. azt is időben, ha teremre van szükségetek.
 
Szakmai nyelvkönyvek PDF Nyomtatás E-mail

- A Hatos és Társa Nyelviskola saját fejlesztése

Saját fejlesztésű szaknyelvi könyveink átfogóan foglalkoznak a logisztika ill. a minőségbiztosítás legfontosabb szakterüleiteivel, valamint külön-külön fejezetek adnak segítséget az üzleti levelezéshez, telefonáláshoz, protokollíráshoz.

 Az utolsó fejezetben szövegértési feladatok találhatók: a hosszabb és átfogó szövegek olvasása és értelmezése a globális, szelektív és részletes értést fejlesztik. Könyveinket mindazoknak ajánljuk, akik szakmai ismereteiket német/angol nyelven szeretnék bővíteni illetve tanulmányaik vagy munkájuk során hatékonyabban szeretnének boldogulni.


Német nyelvű szaknyelvi könyvek:
 • Fachsprache Logistik
 • Fachsprache Qualitätssicherung
Angol nyelvű szaknyelvi könyveink:
 • Logistic
 
Céges óraelszámolási lap PDF Nyomtatás E-mail

Az óraelszámolási lap mellé kérjük a cégeknél tanító kollégáinkat, hogy a céges óraelszámolási nyomtatványt is töltsék  ki.

Nyomtatvány letöltés -->

 

 
Óraelszámolási lap PDF Nyomtatás E-mail
A megújult 2010-es óraelszámolási lapot a következő linken töltheted le. Megszűnt a különbség a vállalkozók és a 7-es adószámosok óraelszámoló lapja között.
A magántanulói bérlet tanári óradíjait az irodában megtudhatjátok.
 


Kirendeltségek

Nyelvtanfolyam Mosonmagyaróvár

Nyelvtanfolyam Csorna

 

Információk
Hatos és Társa Nyelviskola - Győr; 9021 Győr, Szent István u. 7.; Telefon/Fax: 96 / 529-483; Német: 30 / 986-2800; Angol: 30 / 254-8521